Suomi
Gamereactor
artikkelit

Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Tässä toinen satsi alkaneen syksyn ja loppuvuoden kuumimpia pelejä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Fredrik Säfströmin valinta:
Uncharted: The Lost Legacy
Koska olen suuri Uncharted-fani, on odotus The Lost Legacy -laajennuksen kanssa ollut lähes sietämätöntä. Nyt on Naughty Dogin aika näyttää, saako se Unchartedin toimimaan ilman Nathan Drakea. Firma harvemmin epäonnistuu yrityksissään, joten oletettavasti The Lost Legacy on vähintään yhtä hyvä kuin sarjan aiemmat osat. Odotan jo suurella innolla toimintakohtauksia ja pulmien ratkomista Chloe Frazerin ja Nadine Rossin kanssa. Ulkoisesti ja pelimekaanisesti The Lost Legacy näyttää samalta kuin muutkin Unchartedit.

Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Fredrik Säfströmin valinta:
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Stick of Truthin pelattavuus ei ollut kauhean viihdyttävää. Ärsytystä aiheutti ennen kaikkea itseään toistava taistelujärjestelmä. Samaan aikaan se jäljittelemätön South Parkin tunnelma oli läsnä alatyylin vitseineen päivineen. South Park: The Fractured but Whole ainakin näyttää yhtä hullulta kuin edeltäjänsä, ja toivottavasti ubisoft on korjannut edellisen pelin puutteita ennen kaikkea taisteluiden osalta. Ainakin trailereiden perusteella tulossa näyttäisi olevan eeppinen roolipeli, jota kannattaa odottaa.

Tämä on mainos:
Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

André Wigertin valinta:
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Huhut Marion ja Raymanin keskinäisestä liitosta pitivät paikkansa. Lajityyppi vain yllätti, sillä tulossa onkin varsin syvällistä strategiaa Xcomin malliin. Nintendo Switchillä menee vahvasti, ja syksyn avaa Mario + Rabbids Kingdom Battle. Tulevaisuuden pitäisi tuoda muassaan vielä Super Mario Odyssey'n, Metroid Prime 4:n ja uuden Pokémon-pelin, mutta sitä ennen on Rabbidsien aika. Lisäksi tämä taitaa olla se syksyn aidosti innovatiivisin Switch-peli.

Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

André Wigertin valinta:
Middle-earth: Shadow of War
Shadow of Mordor oli lievä pettymys, sillä se ei koskaan saavuttanut riittävän vahvaa siellä olemisen tuntua. Se oli kuin mikä tahansa muu avoimen maailman peli, jossa nyt vain tällä kertaa sattui olemaan örkkejä. Nyt toisella kerralla Monolith tuntuu selvästi panostaneen tarinaan ainakin välivideoiden osalta. Brutaalia sodankäyntiä on luvassa tänä syksynä, tosin mikromaksujen kera.

Tämä on mainos:
Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Lisa Dahlgrenin valinta:
The Evil Within 2
Sebastian Castellanosilla ei ole elämä helppoa. Ystävät kuolivat ympäriltä, hämähäkkimäiset oliot jahtasivat pitkin käytäviä ja kummalliset peiliulottuvuudet sotkivat mielen. Shinji Mikamin kauhupeli vuodelta 2014 ansaitsee jatko-osansa, joten toivotan Sebastianille hyvää uutta matkaa kaikkiin kauhuihin. Tällä kertaa painopisteen pitäisi olla enemmän itse toiminnassa, ja vastauksia ensimmäisen pelin herättämiin kysymyksiin pitäisi niitäkin olla tulossa. Odotan innolla.

Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Lisa Dahlgrenin valinta:
Vampyr
Dontnod muistetaan ehkä parhaiten Life is Strange -peleistä, mutta nyt heiltä on tulossa jotain aivan erilaista. Eräs parhaimpana pitämäni peli koskaan on Troika Gamesin Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Vampyr sijoittuu espanjantaudin riivaamaan Lontooseen 1900-luvun alkupuolella. Aihepiiri on vain jotain sellaista, josta en saa tarpeekseni. Marraskuu ei voi tulla liian nopeasti.

Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Lisa Dahlgrenin valinta:
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed -sarja osoitti jo vakavia väsähtämisen merkkejä, ja välivuosi Assassin's Creed: Syndicaten jälkeen teki varmasti hyvää. Se on ainakin selvää, että Assassin's Creed Origins näyttää upealta. Muinainen Egypti tuntuu mitä loistavimmalta paikalta AC-pelille, ja niin liikkumista kuin taistelujakin on muutettu isolla kädellä. Ubisoft on myös matkustanut paikan päälle, jotta luotu maailma olisi mahdollisimman todenmukainen. Ainakin toistaiseksi kaikki näyttää hyvältä sen suhteen, että Origins potkaisee koko Assassin's Creed -sarjan uuteen loistoon.

Mikä on sinun syksyn odotetuimpien pelien top 3? Kommentoi alla.



Ladataan seuraavaa sisältöä