Suomi
Gamereactor
uutiset
Pillars of Eternity

GR Academyssä tänään roolipelien konkari Obsidian Entertainment

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänään Gamereactorin Akatemiaan kirjautuneet pääsevät kuulemaan kahta konkaria, jotka ovat olleet mukana työstämässä useita roolipelien klassikoita. Vuorossa ovat Obsidian Entertainmentilla työskentelevät Josh Sawyer ja Adam Brennecke.

Josh Sawyer aloitti pelialalla työskentelyn Black Isle Studiosilla ja hän oli muun muassa yksi Icewind Dale II:n tuottajista. Obsidianille mies rantautui vuonna 2005 ja hänen ensimmäinen projektinsa oli Neverwinter Nights 2. Sawyer pitää itse uransa huippuna Fallout: New Vegasin kanssa työskentelyä, ja hän oli sekä pelin tuottaja että sen pääsuunnittelija. Tällä hetkellä mies on Pillars of Eternity -pelin ohjaaja.

Adam Brennecke liittyi Obsidianin joukkoihin noin kymmenen vuotta sitten ja on työskennellyt pääasiassa ohjelmoijana. Hän oli myös yksi Dungeon Siege III:n ohjaajista ja työskentelee tällä hetkellä Pillars of Eternityn tuottajana ja pääohjelmoijana. Brennecke on ollut mukana lähes kaikkien Obsidianin pelien kehityksessä aina Star Wars: Knights of the Old Republic II:sta lähtien.

Pillars of Eternity

Tämän päivän Akatemiassa duo kertoo omista uristaan, työskentelytavoistaan ja käyttämistään luovista tekniikoista.

Lähetys alkaa klo 20 Suomen aikaa, ja Akatemiaan kirjautuneet voivat suunnata tuolloin Gamereactor Academyn kotisivulle.

Jos haluat kuulla tämän illan luennon, etkä ole vielä ilmoittautunut Gamereactorin Akatemiaan, voit käydä rekisteröitymässä Gamereactor Academyn sivujen kautta. Samalla pääset katselemaan myös menneiden sessioiden tallenteita.

Gamereactor Academyn Facebook-sivusta tykkäämällä varmistat puolestaan, että olet ajan tasalla tulevista jaksoista ja uutisista.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä