Suomi
Gamereactor
uutiset
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Tällainen on Zelda: Breath of the Wildin ensimmäinen DLC

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo on viimeinkin kertonut tarkempia tietoja The Legend of Zelda: Breath of the Wildin ensimmäisestä laajennuksesta.

The Master Trials -laajennuksen hard mode tekee pahiksista vaikeampia, hiiviskelystä tulee hankalampaa ja vihujen energiamittari palautuu ajan kanssa. Palkinnoksi vaikeammalla pelaamisesta saa tietysti aiempaa hienompia palkintoja.

Jatkossa on helpompi nähdä, missä on ollut ja on kätsyä palata takaisin suosikkipaikkoihin. Yksi aarrearkku sisältää Travel Medallionin, jonka avulla voi matkustaa väliaikaisesti juuri siihen kohtaan kartassa kuin haluaa. Medaljonkeja on vain yksi, joten suurimmaksi osaksi matkustaminen tulee tehdä perinteisillä keinoilla.

Hero's Path piirtää Linkin askelia vihreällä karttaan peräti 200 tunnin edestä. Toiminto tulee käyttöön ainakin silloin, kun haluaa nuohota kaikki paikat pelissä.

Cave of Trials challenge on muuttanut nimeään muotoon Trial of the Sword. Kyseessä on Nintendon version Gears of Warin Hordesta. Link aloittaa ilman varusteita, ja tarkoituksena on selvitä 45 aallon ajan. Koettelemuksesta selvittyään saa käyttöönsä parannetun Master Swordin, jota ei tarvitse koskaan "ladata".

Maailmaan on piilotettu kahdeksan uutta aarrearkkua, joista jokaisessa on aiemmilla Zelda-peleillä nostalgisoivia tavaroita. Näistä neljä ovat Majora's Mask, Midna's Helmet, Tingle's Outfit ja Phantom Armor.

Yhdessä aarrearkussa on Korok Mask, joka värisee Linkin ollessa jonkin maastoon piilotetun 900 siemenen lähellä.

Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa, mutta ajankohdaksi lupailtiin "tänä kesänä"

The Legend of Zelda: Breath of the WildThe Legend of Zelda: Breath of the WildThe Legend of Zelda: Breath of the WildThe Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä