Suomi
Gamereactor
uutiset
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of Warin kehittäjä puolustaa loot-laatikoita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Odotettu jatko-osa Middle-earth: Shadow of War on pian täällä. Peli on kerännyt jo ennakkoon negatiivista huomiota mikromaksujen ja loot-laatikoiden vuoksi, jotka ovat omiaan ruokkimaan joidenkin pelaajien uhkapelitaipumuksia.

Laatikoissa on määrä jakaa pelaajille paitsi varusteita, myös kokonaan uudenlaisia örkkejä. Tämä on herättänyt epäilyksiä siitä, että osa pelin keskeisestä sisällöstä olisikin lukittuna satunnaiseen arvontaan luottavien mikromaksujen taakse.

Monolithin kehittäjän mukaan yllä mainitusta ei kuitenkaan ole kyse. Ohjaaja Bob Roberts puhui taannoin asiasta Eurogamerille sanoen, että peli edistyy normaaliin tahtiin ilmankin mikromaksuihin lankeamista. Tätä edistymistä voi kuitenkin nopeuttaa kaivamalla kuvetta, ja Robertsin mukaan näin houkutellaan myös vähemmällä vapaa-ajalla siunattuja pelaajia Shadow of Warin pariin.

Roberts vertaa loot-laatikoita erilaisiin vaikeustasoihin. Mikromaksuilla voi pelin vaikeustasoa laskea itselleen sopivaksi oman viihtyvyyden siitä kärsimättä.

Ovatko pelikokemukseen selvästi vaikuttavat mikromaksut hieno juttu sellaisissa peleissä, joihin käsiksi päästäkseen on jo ennakkoon pitänyt maksaa 60-70 euroa? Kommentoi alla.

Middle-earth: Shadow of War

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shadow of War saa uuden laajennuksen

Shadow of War saa uuden laajennuksen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Syyskuussa 2017 julkaistu Middle-earth: Shadow of War on ollut varsin onnistunut teos, jonka Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Julkaisun jälkeen peliin on tullut...



Ladataan seuraavaa sisältöä