Suomi
Gamereactor
uutiset
Middle-earth: Shadow of War

Pahennusta aiheuttanut Middle-earth: Shadow of Warin DLC muuttuu ilmaiseksi

Hyvä näin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama viikko sitten Monolith loi tulevaan Middle-earth: Shadow of Wariin hahmon, jolla haluttiin muistaa syöpään kuolleen pelinkehittäjä Michael Forgeyn muistoa. Kyseinen hahmo oli määrä laittaa maksulliseksi DLC-lataukseksi, ja hyvin pieni osa tuotoista oli tarkoitus suunnata Forgeyn perheelle.

Pienen präntin mukaan nimittäin ainoastaan 46 Yhdysvaltain osavaltiossa tehdyt ostokset kasvattaisivat Forgeyn perheelle menevää summaa. Loput osavaltiot yhdessä muun maailman kanssa kartuttaisivat edelleenkin vain ja ainoastaan kustantajan omaa tilipussia.

Asiasta nousi verkossa suuri haloo, ja nyt Monolith on reagoinut. Lausunnon mukaan lahjoitusten sitominen Forthog Orc-Slayer -DLC:n myynteihin oli virhe. Lisälataus on nyt oleva ilmainen, ja lahjoitus Forgeyn perheelle tehdään suoraan. DLC:n jo hankkineille on luvattu rahojen palautus.

Forgeyn perheelle voi tehdä lahjoituksen täällä.

Middle-earth: Shadow of War

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shadow of War saa uuden laajennuksen

Shadow of War saa uuden laajennuksen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Syyskuussa 2017 julkaistu Middle-earth: Shadow of War on ollut varsin onnistunut teos, jonka Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Julkaisun jälkeen peliin on tullut...



Ladataan seuraavaa sisältöä