Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatch ja Battlefront II tutkinnassa loot-laatikoistaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelaava kansa on käynyt kasvavalla väännöllä kuumana EA:n Star Wars Battlefront II:n loot-laatikoiden vuoksi. Aiheesta on väännetty pitkin nettiä, ja EA on jo tehnyt muutoksiakin ennen pelin virallista julkaisua. Kuluttajien yleinen konsensus tuntuu olevan halveksunta mobiilipeleistä tuttujen tekniikoiden käyttämistä kohtaan täysihintaisessa AAA-pelissä.

Eräs loot-laatikoiden aiheuttama huoli on, että ne ruokkivat tietyn ihmisryhmän uhkapelitaipumuksia. Toinen vahva vaikutin varsinkin nuoremmalla pelaajakunnalla on ympäristön paine: jos kaikki kaverit pelaavat ja ostavat loot-laatikoita, paine tehdä niin itsekin kasvaa korkeaksi.

Nyt sekä Overwatch että Battlefront II ovat joutuneet tutkinnan alaisiksi Hollannissa ja Belgiassa. Maat selvittävät, ovatko kyseisten pelien loot-laatikot uhkapelaamiseen rinnastettavaa liiketoimintaa ja jos ovat, on niihin silloin sovellettava asianmukaista lainsäädäntöä.

Varmasti moni muukin maa, pelialasta puhumattakaan, seuraa suurella mielenkiinnolla näiden tutkintatoimien etenemistä.

Overwatch

Kiitokset Kotakulle ja Nu.nl:lle.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä