Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II: EA poistaa mikromaksut toistaiseksi

Askel oikeaan suuntaan?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Wars Battlefront II julkaistaan virallisesti tänään, ja koko viikon jatkunut draama mikromaksujen ja loot-laatikoiden ympärillä ei osoita laantumistaan. Pelaajat ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä peliin, joka tuntuu suorastaan pakottavan mikromaksuostoksiin. Lisäksi Battlefront II on joutunut Belgiassa ja Hollannissa tutkintaan siitä, onko kyse uhkapelistä vai eikö ole.

EA ja DICE ovat tehneet peliliikkeen: Battlefront II:n kristallivaluutta on poistettu kokonaan toistaiseksi, eli siis käytännössä mikromaksuostoksia ei voi tehdä lainkaan. DICE aikoo käyttää enemmän aikaa toimintojen hiomiseen ja yhteisön kuuntelemiseen. Tämä kristallivaluutta tulee toki myöhemmin uudestaan saataville. Tekijät suunnittelevat mikromaksuihin useita varsin suuria muutoksia.

Aika näyttää, millaisia ne uudistetut mikromaksut ja loot-laatikot lopulta ovat. Kerro alla kommenteissa, mitä ajattelet tästä EA:n ja DICEn peliliikkeestä.

Star Wars Battlefront II

Kiitokset EA:lle

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä Star Warsia, totta kai!

GR Livessä Star Warsia, totta kai!

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään on Star Wars -päivä, joten GR Livessä se huomioidaan pelaamalla kahden tunnin ajan peliä Star Wars Battlefront II. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo...



Ladataan seuraavaa sisältöä