Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2

Destiny 2:n koodi paljasti tietoja seuraavasta laajennuksesta?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koodintonkijat ovat melkoista väkeä. Ajoittain he onnistuvat löytämään pelin koodista asioita, joita ei ole tehty varsinaiseen peliin valmiiksi asti. Näin on viime kuukausina tapahtunut esimerkiksi Bloodbornessa. Joskus taas koodintonkijat onnistuvat paljastamaan uusista peleistä jotain kiinnostavaa niiden tulevaisuudesta. Juuri näin näyttää käyneen Destiny 2:lle.

Comicbook.comin mukaan Destiny 2:n seuraava laajennus olisi nimeltään Heralds of Nezarec. Mukana olisi uusia alueita, joista yksi olisi Saturnuksen kuudes kuu Enceladus. Uudessa laajennuksessa olisi kolme uutta Strike-tehtävää ja 10 uutta tarinatehtävää. On syytä huomata, että vuodon tehnyt Reddit-postaus on sittemmin poistettu.

Tässä uudessa tarinassa kuulemma pelaajan alus haaksirikkoutuu jäiselle joutomaalle, jossa uudet pahikset uhkaavat. Nämä ovat nimeltään frameja ja heraldeja pomonaan paha Nezarec. Gunslinger Ana Bray ja Warmind Rasputin tekevät pelaajalle seuraa jossain vaiheessa tarinaa.

Toistaiseksi moisiin tietoihin on suhtauduttava silkkana huhuiluna, mutta varsin uskottavaltahan ne kuulostavat.

Destiny 2
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.



Ladataan seuraavaa sisältöä